10 частин Військово-Морських Сил ЗС України перейшли на нову систему харчування за Каталогом продуктів | ЄСПУ

10 частин Військово-Морських Сил ЗС України перейшли на нову систему харчування за Каталогом продуктів

Навчальні заклади, артилеристи, морські піхотинці та Центр оперативного (бойового) забезпечення Військово-Морських Сил ЗС України перейшли на нову систему продовольчого забезпечення із застосуванням Каталогу продуктів харчування.

Принцип роботи нової системи харчування простий і зрозумілий — військовослужбовцю пропонується кілька страв на перше, друге, салати і свіжі фрукти.Перевірити якість організації харчування до Центру оперативного (бойового) забезпечення приїхав начальник тилу Командування Військово-Морських Сил ЗС України капітан 1 рангу Олександр Андрух. — При підготовці до організації харчування ми провели капітальний ремонт їдальні, закупку обладнання, яке полегшує роботу фахівців продовольчої служби. В перспективі ми плануємо перевести практично всі частини на нову систему харчування, в першу чергу, це стосується підрозділів, які виконують бойові завдання у зоні операції Об’єднаних сил, — зазначив капітан 1 рангу Олександр Андрух .

Як зазначив командир військової частини полковник Леонід Царан, також було проведено роботу по підготовці особового складу тилу, навчанню кухарів з приготування смачних та корисних страв. Самі кухарі щиро зізнаються: «готуємо як для себе». Особовий склад, який з 23 жовтня має змогу обирати обід собі до смаку з повним набору вітамінів, вже відзначив на краще якість і різноманітність страв.

Прес-центр Командування ВМС ЗС України